archief van januari 2010

zonsondergang

zondag 31 januari 2010

img_8907d4-1200.jpg

intermezzo

zondag 31 januari 2010

Even een klein stukje tekst tussendoor.

Curacao is geweldig.

Elke dag is weer anders.

Wat ben ik blij dat ik dit allemaal mag zien!

onderwatermasker

zaterdag 30 januari 2010

1.jpg

bloemen in de tuin

zaterdag 30 januari 2010

img_1742.JPG

lucht

zaterdag 23 januari 2010

lucht

art dorado blog

vrijdag 22 januari 2010


Voor het eerst zit ik op mijn eigen server geheel voor mezelf een blogje te schrijven.

Ziet er allemaal eenvoudig uit, maar er is heel wat aan vooraf gegaan. Allereerst wilde ik natuurlijk mijn eigen thema. Lastig als je bij voorbaat vindt dat de duizenden bestaande thema’s net niet zijn wat je zelf in je hoofd hebt.
Gevolg: bestaande thema’s bestuderen, de wordpress-codex bij mijn meest bezochte websites. Eindelijk (gedwongen) aan de slag met php, anders kon ik nooit mijn eigen wordpress-thema bouwen en al die andere webfacetten om tussen neus en lippen door wat meer van te leren; ik ben de afgelopen maanden weer heel wat wijzer geworden.
Alleen al de moeite die het kost om je website er in vier verschillende browsers (firefox, opera, safari, internet explorer) op verschillende besturingssystemen ongeveer hetzelfde uit te laten zien! Ik weet nu dus ook wat browserhacks zijn…

In ieder geval bevalt het wordpress-concept me:  een ideale manier om een dynamisch weblog te combineren met een doorlopende tentoonstelling van mijn werk.

Het informele karakter van een weblog waar je onbevangen je kiekjes en spontane invallen kunt plaatsen, gekoppeld aan de pagina’s met het professionele werk.

En dit is natuurlijk erg leuk zo lang je op je eigen server zit: – een regeltje erbij schrijven in de mysql-database zelf!!!